veenhuis
medical • audio

veenhuis medical audio

Ons Cursusaanbod

Probe Microfoon Metingen (PMM)

"Meten is weten, als je weet wat je meet!"

Maar de digitale signaalbewerking die sinds 20 jaar in hoortoestellen wordt toegepast heeft het meten van de werking van zo'n toestel knap lastig gemaakt.

Dankzij de ontwikkeling van een nieuw testsignaal (ISTS) en apparatuur waarin dit signaal wordt toegepast, is het sinds enkele jaren mogelijk om van een digitaal hoortoestel te meten wat het effect is in het oor van de gebruiker. En dan niet in een speciale teststand, maar in de gebruikersstand.  

In deze cursus komen de verschillende mogelijkheden van PMM aan bod, die steeds eerst theoretisch worden behandeld en gedemonstreerd, waarna u de gelegenheid hebt om in kleine groepjes het geleerde zelf in praktijk te brengen.

StAr waardeert de Cursus Probe Microfoon Metingen met 50 punten.

Het cursusgeld bedraagt € 405,= per cursist. Dit bedrag is excl. BTW, doch incl. lesmateriaal en catering. Betaling na ontvangst van de factuur.

Maandag 9 september is de eerstvolgende cursus Probe Micofoon Metingen. U kunt zich hier aanmelden.

 

Docent Toon- en spraakaudiometrie: Noor Bremmers

Toon- en spraakaudiometrie

"Even een audiogrammetje maken", het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het niet!

Wie op de juiste wijze een toon- en spraakaudiogram wil afnemen, krijgt te maken met het nauwkeurig bepalen van de hoordrempel en de spraakverstaanvaardigheid, overhoren, maskeren, overmaskeren...

Voor ons reden om hier een tweedaagse cursus aan te wijden waarin deze onderwerpen worden uitgediept, aangevuld met de basis van geluidsleer, anatomie, fysiologie en pathologie. Uiteraard komt tijdens de cursus ook de praktijk aan bod.

StAr waardeert de cursus Toon-en spraakaudiometrie met 40 punten.

Het cursusgeld bedraagt € 550,= per cursist. Dit bedrag is excl. BTW, doch incl. lesmateriaal en catering. Betaling na ontvangst van de factuur.

Op dit moment staan er twee cursussen gepland:

  • donderdag 7 en vrijdag 8 november (VOL)
  • donderdag 14 en vrijdag 15 november

U kunt zich hier aanmelden.