veenhuis
medical • audio

veenhuis medical audio

Hoortoestellen

Widex hoortoestellen

Widex is een Deens familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar hoortoestellen ontwikkelt en produceert met veel oog voor innovatie en kwaliteit. Bij de productie wordt er in hoge mate rekening gehouden met het milieu. De producten voldoen aan de hoge eisen die wij er aan stellen en we werken dan ook al ruim 50 jaar samen!

Het is onze gezamenlijke missie om slechthorenden dezelfde communicatiemogelijkheden te bieden als goedhorenden.

Belastingteruggave Hoortoestellen 2019

Wilt u een indicatie van de belastingteruggave voor particuliere aanschaf van hoortoestellen? Klik hier om onze rekenhulp te downloaden. Doormiddel van dit exceldocument krijgt u een indicatie van de mogelijkheden.

Widex website

Lees meer over Widex EVOKE, overige hoortoestelseries en accessoires op de Widex website.

 

Widex hoortoestellen, geïmporteerd door Veenhuis Medical Audio

PHONE-DEX 2

Download hier de Nederlandse gebruiksaanwijzing van PHONE-DEX 2.

Ear-tips en oorstukjes

Standaard ear-tips, maatoorstukjes en telefoontjes, u vindt ze hier in een handig overzicht. Oorstukjesoverzicht RIC/RITE

Standaard ear-tips, élan-slangetjes en maatoorstukjes voor onze Fashion, micro en 9-hoortoestellen vindt u in het EARWARE overzicht

Veenhuis op YouTube

Op ons YouTube-kanaal zijn verschillende filmpjes te bekijken, zoals "verstaan in rumoer", Widex UNIQUE, DEX-accessoires, etc. Ook voor een kijkje bij ons achter de schermen kunt u terecht op dit kanaal.

 

 

Coselgi hoortoestellen

Coselgi is opgericht in 1961. Het van origine Italiaanse familiebedrijf heeft zich beziggehouden met de productie van hoortoestellen en beengeleiders. 

In 2012 is Coselgi overgenomen door Widex. Op dit moment geldt Coselgi als tweede merk van Widex en worden alleen de hoortoestellen geproduceerd en geleverd.

Coselgi website

Op de Coselgi website vindt u alle informatie over Coselgi hoortoestellen en accessoires.

Coselgi hoortoestellen, geïmporteerd door Veenhuis Medical Audio