veenhuis
medical • audio

veenhuis medical audio

Widex EVOKEā„¢ demonstratiedagen

Widex EVOKE™ is het eerste echt intelligente hoortoestel ter wereld. U kunt “in het moment” het hoortoestel zelf naar wens bijstellen. Dit betekent dat u het geluid niet hoeft te onthouden om het op een later moment aan de audicien te vertellen.

Widex is de eerste fabrikant die machine learning toepast in een hoortoestel. Zeer complexe techniek, met een eenvoudige bediening voor u als gebruiker. Bovendien leert het hoortoestel continue en wordt het steeds beter!

In 2019 organiseren wij in samenwerking met geselecteerde zelfstandige audiciens (Widex Premium Dealers) een aantal Widex EVOKE™ demonstratiedagen.

Glossy folders beloven u van alles, wij laten u zélf ervaren wat dit unieke hoortoestel kan.

Ons demonstratiehoofd is uitgerust met twee Widex EVOKE 440 hoortoestellen. Met behulp van een draadloos hoofdtelefoonsysteem luistert u zelf naar deze hoortoestellen. Uw eigen hoortoestellen doet u hierbij uit.

Problemen met telefoneren en het luisteren naar de TV? Ook daarvoor hebben wij verschillende oplossingen. De zogenaamde DEX-accessoires zijn eenvoudig in gebruik en maken TV-kijken en telefoneren weer leuk! Uiteraard laten wij de verschillende mogelijkheden tijdens de demonstratie de revue passeren.

Bent u na de demonstratie net zo enthousiast als wij, dan kunt u Widex EVOKE via uw audicien enkele weken vrijblijvend proberen. Nadat de hoortoestellen nauwkeurig op uw gehoorverlies zijn ingesteld, kunt u ze onderwerpen aan de ultieme test: úw dagelijks leven!

 

Agenda 2019

DAG DATUM

AUDICIEN (website) 

PLAATS
vrijdag   15 feb. Wouter Optiek  Bunschoten-Spakenburg
woensdag 27 maart Beeks Oog & Oor 's Gravenzande